For-Style Wasserij

Geplaatst op 12 November, 2013

For-Style Wasserij

Uw bedrijf is uniek, net als uw specifieke wensen ten aanzien van de verzorging van uw bedrijfstextielen -hygiëne. Wij werken op basis van ‘maatwerk-oplossingen’ en een klantgerichte aanpak.

Industriële reiniging vraagt om een ander was proces dan het wassen gewone kleding. Als reiniging specialist hebben we alle benodigde programma’s, zepen en additieven kennis om optimaal in te spelen op de behoefte in het huidige marktsegment.

Buiten de reguliere industriële reiniging heeft For-Style zich gespecialiseerd op het gebied van ATEX en ESD-Cleanroom. De afgelopen 30 jaar is dit specialisme meegegroeid, en met geadviseerde oplossingen in de praktijk, is dit voor veel bedrijven van grote toegevoegde waarde gebleken.

For-Style T&O kiest er bewust voor om zich op een aantal essentiële punten te onderscheiden ten opzichte van andere professionele wasserijen.

Klik hier voor meer informatie over onze wasserij

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>