Professionele Wasserij

Professionele wasserij limburg wassen bedrijfskleding reinigen brandweerkleding reinigenUw bedrijf is uniek, net als uw specifieke wensen ten aanzien van de verzorging van uw bedrijfstextielen -hygiëne. Wij werken op basis van ‘maatwerk-oplossingen’ en een  klantgerichte aanpak.

De behoefte in het huidige marktsegment.Industriële reiniging vraagt om een ander was proces dan het wassen gewone kleding. Als reiniging specialist hebben we alle benodigde programma’s, zepen en additieven kennis om optimaal in te spelen op de behoefte in het huidige segment.

Buiten de reguliere industriële reiniging heeft For-Style zich gespecialiseerd op het gebied van ATEX en ESD-Cleanroom. De afgelopen 30 jaar is dit specialisme meegegroeid, en met geadviseerde oplossingen in de praktijk, is dit voor veel bedrijven van grote toegevoegde waarde gebleken. For-Style T&O kiest er bewust voor om zich op een aantal essentiële punten te onderscheiden ten opzichte van andere professionele wasserijen.

Wij hebben de mogelijkheid om de vervuilde kleding per vestiging van een bedrijf separaat te reinigen. Hiermee voorkomen we de bekende problematiek van kledingverlies en verwisseling van de kleding.

De frequentie en tijdstippen van ophalen en leveren van kleding kan op voorkeur van het bedrijf uitgevoerd worden.

Indien door ons geconstateerd wordt dat kleding een sterke vorm van slijtage vertoont, overleggen we met de bedrijven om deze te laten vervangen. De afgeschreven kleding nemen we dan in en vernietigen alle logo’s die op deze kleding bevestigd zijn. Ook halen we de versleten kleding op bij bedrijven die gebruik maken van onze reiniging service.

Maar met name op het gebied van bedrijven die aan de ATEX richtlijnen en wetgeving moeten voldoen bieden wij maatwerk en oplossingen. Gedurende ons reiniging proces voegen wij een speciaal ontwikkeld additief toe. Dit additief beschermd de Negastat draad die verweven is in de ATEX kleding. Op deze manier zal de kleding langer statisch ontladen en zal slijtage sterk verminderen. Hiermee besparen bedrijven sterk omdat kleding niet meer vroegtijdig hoeft te worden vervangen en een aanzienlijk langere levensduur heeft.

Sterk onderscheid For-Style T&O zich dan ook door deze kleding steekproefsgewijs te testen op ontladingstijden van de normering van ATEX wetgeving en ESD cleanroom normen. De bevindingen van deze testmethodieken rapporteren wij aan de desbetreffende personen binnen uw bedrijf. De frequentie waarop een bedrijf deze rapporten wenst te ontvangen is op eigen voorkeur van het bedrijf. Dat kan maandelijks en per kwartaal, maar ook jaarlijks.

Buiten de specialistische reiniging hebben we natuurlijk ook de standaard service zoals het reinigen van:

- Reguliere kleding

- Reinigen van poetsdoeken en absorptiemateriaal

- Matten reiniging

- Hygiëne zorg

 

Altijd een oplossing in de praktijk door aansluitend maatwerk.